• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
 • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
 • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Varumärken

Kompatibilitet

Anslutningsmöjligheter

Funktioner

Underhållning

Smartare underhållning för ditt hem

Musik gör livet ljuvligt. Oavsett om vi borstar tänderna på morgonen, sitter på tåget på väg till jobbet eller tar det lugnt i soffan på kvällen. Dina favoritlåtar hjälper dig att vakna, bli motiverad eller slappna av. Så varför inte lyssna på musik och njuta av underhållningen på ett smart sätt? Med smarta högtalare kan du styra din musik i flera rum samtidigt med hjälp av din smartphone, surfplatta eller röststyrning.

Filter

Förvandla TV:n till din nya hemmabio

Med de populära streamingenheterna från Apple och Google blir din tv smart på nolltid. Medan Apple TV kan kopplas direkt till din iPhone eller iPad är Chromecast ett smart alternativ som gör streaming enkelt. Båda streamingenheterna fungerar som en bro mellan din TV och Internet. När du väl har installerat den kan du få tillgång till ett brett utbud av medieinnehåll, t.ex. filmer, serier och musik från välkända leverantörer som Netflix, Spotify och YouTube.

Maximal ljudupplevelse i ditt vardagsrum

För en idealisk hemmabioupplevelse kan du ansluta tv:n till en smart soundbar eller två enskilda högtalare för ett fylligt stereoljud i vardagsrummet. Den grundläggande förutsättningen är att du först ansluter alla komponenter via wifi för att kunna kombinera dem i hela hemmet via Multiroom eller använda dem som separata system. Använd apparna för att skapa dina favoritspellistor, dela dem med din familj och justera ljudet för varje högtalare individuellt.

Obegränsad streaming för hemmet och på resande fot

Med moderna streamingtjänster och högpresterande smartphones har det aldrig varit enklare att njuta av musik hemma och på språng. Medan du streamar filmer och tv från dina soundbars hemma kan du ta med musiken ut med Bluetooth-mobilhögtalare eller trådlösa hörlurar.

Soundbars

Med smarta soundbars kan du skapa din egen personliga bioupplevelse i vardagsrummet. I kombination med din TV optimerar de ljudet och spelar upp musik, serier och filmer perfekt. De trådlösa soundbarsen är utformade för att alltid ge dig den bästa ljudupplevelsen i ditt vardagsrum. För att få maximalt ljud med intensiv bas i vardagsrummet är kombinationen av soundbar och subbas idealisk.

Trådlösa Bluetooth-högtalare

Tack vare bärbara Bluetooth-högtalare kan du nu lyssna på musik var som helst. Vare sig det är i trädgården, vid poolen eller på semestern är de trådlösa högtalarna en välkommen gäst vid alla utomhusaktiviteter. Dessutom är de inte sällan vattentäta och det inbyggda batteriet har lång batteritid. Det är bara att ansluta dem till din smartphone eller surfplatta via Bluetooth så är du igång. Vissa högtalare från samma tillverkare kan också parkopplas, så att du kan njuta av ett mer omfattande stereoljud.

Smarta högtalare som kommunikationscenter

Intelligenta röstassistenter har tillgång till allt fritt tillgängligt innehåll på nätet och är numera ett måste i alla smarta hem. Smarta högtalare, t.ex. från Sonos eller Google Nest, har redan denna smarta funktion inbyggd. Med Google Assistant, Siri eller Amazon Alexa kan du inte bara spela upp musik eller filmer utan också fjärrstyra dina hushållsapparater.

Vilken produkt är rätt för mig?

Oavsett vilka smarta högtalare du väljer är styrningen och anslutningen till din smartphone via Wifi eller Bluetooth. Om du ofta är på resande fot eller gillar att ha musik med dig är trådlösa hörlurar idealiska. För grillen i trädgården eller på stranden på semestern är mobila Bluetooth-högtalare ett måste. Om du vill ha en hemmabioanläggning eller vill ansluta flera högtalare till ett ljudsystem som omfattar hela rummet, är det lämpligt med komponenter som kan användas i flera rum och som finns som soundbars, enskilda högtalare eller till och med röstassistenter.

Fördelarna med smarta underhållningsprodukter:

 • Trådlöst nätverk via Dolby Atmos för att skapa ett surroundljudssystem
 • Ljud i alla rum tack vare Multiroom-kompatibilitet
 • Integrerade röstassistenter fungerar också som Smart Home-kontrollcentraler
 • Obegränsat med streaming via Google Chromecast och Apple TV
 • Trådlös installation och integrering i ditt hemmanätverk

De främsta leverantörerna av smart underhållning:

Sonos
 • Högkvalitativa ljudlösningar för inom- och utomhusbruk
 • Stort utbud av produkter
 • Kompatibel med Amazon Alexa, Apple HomeKit och Google Assistant
 • Multiroom, Airplay 2, stereokompatibilitet
 • Exklusiv Sonos HD-radio
Google Nest
 • Intelligent röststyrning via Google Assistant
 • Bred produktportfölj
 • Modern design