• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Kompatibilitet

SENIC

Smart kontroll över belysningen i ditt hem

Njut av förstklassig användarupplevelse med smart styrning och vacker design. Oavsett om det är en mysig middagsbjudning eller ett födelsedagsfirande som står på schemat kan du med Senics smarta strömbrytare skapa en lämplig belysning med hjälp av dimmerfunktionen, olika ljusscener och mycket mer. Med Senics smarta strömbrytare kan du enkelt styra all belysning i ditt hem.

Filter

Varför smart belysningskontroll?

De smarta kontakterna är multifunktionella och har en mängd olika funktioner. Du kan inte bara tända och släcka ljuset, du kan även justera ljusstyrkan och välja mellan olika ljusscener. Oavsett om det handlar om en avkopplande middag eller ett stämningsfullt födelsedagsfirande kan du med smarta ljusbrytare skapa rätt belysning i alla situationer. Med en enda strömbrytare kan du styra ljuset i flera rum. Trots sina många funktioner är Senics ljusstyrning intuitiv och familjevänlig. Den är lätt att förstå och använda och kan därför användas av alla.

Varför Senic?

Strömbrytarna från Senic är ett särskilt bra val för Philips Hue-fans. De smarta brytarna kan anslutas till alla Hue-lampor. Om du har en Philips Hue Bridge kan du även använda strömbrytarna för att styra smarta lampor från andra tillverkare. Förutom det breda utbudet av enheter som kan integreras imponerar brytarna även när det gäller design och energiförbrukning. Alla Senic-produkter har en minimalistisk, matt och/eller blank design. En annan fördel med dessa brytare är att de inte kräver några kablar eller batterier.

Snabb och enkel installation

Installationen är mycket enkel tack vare den trådlösa konstruktionen. Med hjälp av de självhäftande remsorna kan Senic-omkopplarna enkelt fästas på alla släta inomhusytor, var du än vill placera dem. Det finns också möjlighet att integrera de smarta växlarna i befintliga "System 55-ramar".

Fördelarna med Senic i korthet

  • Enkel på- och avstängning
  • Dimmfunktion och olika ljusscener
  • Kontroll över flera rum
  • Komponenter av högsta kvalitet
  • Passar in i befintliga System 55-ramar