• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Varumärken

Kompatibilitet

Anslutningsmöjligheter

Funktioner

Kamerasynfält

NETATMO

Gör ditt hem smart med Netatmo

Oavsett om det gäller hemmet eller trädgården erbjuder Netatmo dig de rätta smarta hemlösningarna för att styra, säkra det och värma upp ditt hem smart på ett smart och mer genomtänkt sätt. Du har ständig kontroll, antingen manuellt på enheten, via din smartphone eller via röststyrning med din Google Assistant, Amazon Alexa eller Siri. Med Netatmo kan du skapa smarta regler och ta det första steget in i hemautomation.

Filter

Fördelarna med Netatmo

Tryggt och säkert

Integritet och säkerhet står i centrum för Netatmos design. Därför lagras inspelningar från dina smarta säkerhetskameror endast krypterat på ett SD-kort eller i ditt privata cloud. Livestreams överförs via end-to-end-kryptering, som använder samma standard som finansiella institutioner. Netatmo har inte tillgång till inspelningarna.

Allt på en plats

Netatmo erbjuder dig de grundläggande byggstenarna för ett fullfjädrat smart hem. Från rökdetektorer och väderstationer till värme- och luftkonditioneringskontroller, du har ett brett utbud av produkter för att skapa ditt eget Smart Home-system.

Smarta funktioner

Netatmo skickar meddelanden till dig, till exempel när någon går in på din egendom oannonserat. Men tack vare den intelligenta filtreringen av händelser får du bara information om relevanta händelser. Den smarta utomhuskameran kan till exempel skilja mellan människor och djur. På så sätt kan du koncentrera dig på de viktiga sakerna i livet och slippa få meddelanden varje gång din katt tar en promenad genom trädgården.

Inga dolda kostnader

När du väl har köpt Netatmos produkter tillkommer inga ytterligare kostnader för dig. Det finns inga betalda prenumerationer och inga ytterligare funktioner som du måste betala för.

Netatmo Kamera Smartphone App

Smarta lösningar för hela hemmet

Netatmo erbjuder dig ett starkt ekosystem med en diversifierad produktportfölj. Fokus ligger på säkerhet och energibesparing.

Du styr ditt Netatmo smarta hem-system via en smartphone-app eller röstkommando. Dessutom kan du skapa intelligenta processer för att anpassa ditt smarta hem till din vardag och styra det automatiskt. När händelser upptäcks av dina enheter får du ett push-meddelande via den kostnadsfria Netatmo smartphone-appen.

Allt du behöver för ditt smarta hem

Netatmo sticker ut bland leverantörerna av smarta hemlösningar med sitt särskilt breda produktutbud. Särskilt inom områdena övervakning och uppvärmning hittar du många produkter från Netatmo som förvandlar ditt hem till ett smart hem.

Netatmo Welcome smarte Kamera

En känsla av trygghet

Tack vare Netatmos smarta säkerhetslösningar är ditt hem alltid skyddat. Med anslutningsmöjligheterna för alla Netatmo-enheter kan du skapa ditt eget personliga säkerhetssystem.

Använd inomhus- och utomhuskamerorna för att hålla ett öga på ditt hem och få varningar när någon går in i din fastighet. Dörr- och fönstersensorerna säkrar ingångarna till ditt hem och aktiverar vid behov den 110 dB starka larmsirenen. En av de viktigaste säkerhetsåtgärderna för ditt hem finns nu också som en smart gadget: brandvarnaren. Om den smarta brandvarnaren utlöser ett larm får du också ett meddelande via en smartphone-app.

Netatmo smarte Wetterstation Regenmesser

Den smarta väderrapporten

Netatmos väderstation ger dig aktuell information om klimatet i och utanför ditt hem. Du har alltid koll på temperatur, luftfuktighet, volym, lufttryck och CO2-halt. Dessutom kan du utöka din väderstation med regn- och vindmätare. Den smarta väderstationen är nu också kompatibel med Google Home, Amazon Alexa och Apple Home. Säg till exempel till din röstassistent: "Alexa, fråga Netatmo om luftkvaliteten i vardagsrummet.

Netatmo smartes Heizen Thermostat

Effektivare uppvärmning

När det handlar om att spara på energin är värmesystemet ofta det första man tänker på. Energipriserna kan inte sänkas med smarta prylar, men det kan förbrukningen. Och det utan att göra avkall på din komforttemperatur. Med intelligenta uppvärmningsplaner styrs dina radiatortermostater automatiskt. Till exempel stängs värmen automatiskt av när du är på jobbet. Nu kan även din luftkonditionering styras på ett smart sätt: Smart AC Controller är kompatibel med alla luftkonditioneringar som styrs med en infraröd fjärrkontroll som visar alla inställningar.

Inte nöjd? Då får du pengarna tillbaka!

Netatmo ger dig en 100-dagars pengarna-tillbaka-garanti när du registrerar dig. Om du inte är nöjd hjälper Netatmo dig att lösa eventuella tekniska problem. I annat fall kan du enkelt returnera produkten - upp till 180 dagar efter köpet. Registrera din produkt efter köpet så är du försäkrad i 100 dagar.

Försäkra dig nu