• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Pris (kr)

Varumärken

Strömförsörjning

Kompatibilitet

Datalagring

Kamerasynfält

Funktioner

Videoupplösning

EZVIZ

Den optimala säkerheten för ditt smarta hem

EZVIZ erbjuder kunderna moderna säkerhetsprodukter med innovativ design. Säkerhetskamerorna är lätta att installera och fungerar effektivt med Wifi utan några ytterligare produkter. Med EZVIZ kommer du alltid ha koll på vad som händer i och runt omkring ditt hem, särskilt när du inte är hemma.

Filter

Varför ska du välja EZVIZ?

Med de smarta övervakningskamerorna från EZVIZ ser du till att inget någonsin går obemärkt förbi. Du kan åka på semester i lugn och ro eftersom du vet att EZVIZ alltid övervakar ditt smarta hem. Du kan också styra de smarta övervakningskamerorna med EZVIZ-appen eller via röstkommando i kombination med en smart röstassistent såsom Google Assistant eller Amazon Alexa. Känn en ökad känsla av säkerhet i ditt smarta hem!

Vad är det som gör EZVIZ speciellt?

EZVIZ smarta kameror är helt trådlösa och skickar de inspelade bilderna och ljuden via nätverket till din smartphone eller surfplatta. På så sätt slipper du omständiga installationer. Installationen tar bara några minuter och efteråt kommer du kunna känna en ökad trygghetskänsla i hemmet. Du behöver ingen bridge för att ansluta till EZVIZ-enheterna vilket innebär att du också kan styra alla smarta enheterna hemifrån. Via appen kan du när som helst se vad som händer i eller runt ditt hem.

Vad kan du göra med EZVIZ?

Utrusta ditt smarta hem med mer säkerhet för en ökad trygghetskänsla. EZVIZ smarta kameror upptäcker varje gång någon står vid din dörr och skickar ett meddelande till dig för att informera dig om händelsen. Med hjälp av denna av smarta funktion kan du agera omedelbart om det behövs. Med tvåvägskommunikation kan du också prata direkt med personen som står vid dörren. Förutom att varna dig ser säkerhetskameror från EZVIZ också till att ett larm utlöses när oväntade och misstänksamma rörelser uppstår.

Fördelarna med EZVIZ:

  • Larma med både ljud och ljus
  • Integreras med Google Assistant och Amazon Alexa
  • Finns både som trådbunden och trådlös
  • Enkel installation på endast några minuter
  • Tillgång till övervakningsbilderna från hela världen
  • Möjlighet att spara bilder lokalt
  • Meddelanden via appen