• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
 • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
 • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Pris (kr)

Min
Max

Ljusflöde (lm)

Kompatibilitet

Anslutningsmöjligheter

Funktioner

Funktioner

Färg på belysning

Sockel

Eve

Smarta hemprodukter kompatibla med Apple HomeKit

Eve utmärker sig med ett brett utbud av produkter som gör ditt hem smartare. Sortimentet består av smarta termostater för uppvärmning, rökdetektorer, rörelsesensorer och dörr- och fönstersensorer, eluttag och belysning. Med Eve blir ditt dagliga liv betydligt mycket enklare samtidigt som ditt hem blir mer energieffektivt. Med end-to-end-kryptering är din personliga data endast tillgänglig för dig själv, även när du inte är hemma. För Eve-produkterna krävs ingen molntjänst eller kontrollcenter. Alla produkterna från Eve är kompatibla med Apple HomeKit.

Filter

Varför ska du välja Eve?

Du kan enkelt uttöka ditt smarta hem på olika sätt med Eve. Dessa smarta produkter kombinerar avancerad programvara med robust hårdvara och modern design. Därutöver är Eve kända för sin användarvänlighet och enkla installation. Med bara några få steg är installationen klar och du kan styra alla dina smarta enheter via din iPhone, iPad, Apple Watch och Siri.

Eve och Apple HomeKit

Eve och Apple HomeKit fungerar utmärkt tillsammans och därför har du alltid kontroll över alla enheterna med din iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod och iPod touch. Om du har en HomeKit-kontrollcentral hemma kan du även styra dina enheter hemifrån. Integrera snabbt och smidigt dina Eve-enheter och skapa automatiserade rutiner och scenarier. Låt till exempel alla lampor som är anslutna till ditt smarta uttag tändas så snart rörelsesensorn utlöser ett larm. Alla Eve-produkter installeras på några sekunder i Apple Home-appen eller Eve-appen.

Eve-appen

Alla HomeKit-enheter, även de från andra tillverkare, är kompatibla med varandra och kan enkelt styras via antingen Eve-appen eller Apple Home-appen.

Med den kostnadsfria Eve-appen kan du också:

 • Ställa in alla Eve-enheter optimalt
 • Få tillgång till data över din användning och kostnader
 • Styr Eve-enheter med smarta tidtabeller
 • Uppdatera programvaran kontinuerligt för nya funktioner

Eve och datasäkerhet

På Eve bryr de sig om din datasäkerhet och integritet och de har utformats från grunden för att skydda just dessa. Enheterna fungerar tillsammans även utan internetuppkoppling. Dessutom finns det ingen tillgång till en molntjänst och du behöver inte heller registrera dig. All data som samlas in från dina enheter är helt krypterad (end-to-end) och lagras lokalt på dina enheter. Med Eve är dina personuppgifter skyddade och du är den enda som har tillgång till dem - även om du styr ditt smarta hem när du inte är hemma.

Upptäck Eve-produkterna på tink

För uttökad kontroll

Eve Button: Förutom röstkommandon eller manuell styrning erbjuder Eve Button ytterligare en alternativ att styra ditt smarta hem bekvämt och enkelt. Styr enskilda enheter, enskilda rum eller hela huset med en enda knapp. Tryck en eller två gånger alternativt hålla in knappen för att styra dina lampor, strömmen eller också andra HomeKit-enheter. Med justerbara scenarier kan du skapa de rätt stunderna när som helst.

Eve Energy & Eve Energy Strip: Med de smarta uttagen Eve Energy och Eve Energy Strip får du full kontroll över hemmets elförbrukning. Förvandla vanliga hushållsapparater och lampor till smarta enheter och styr dem med hjälp av antingen röstassistenten Siri eller Eve-appen, oavsett var du befinner dig. Håll koll på förbrukningen hela tiden för att minska energikostnaderna eller hantera enheterna med hjälp av på intelligenta tidtabeller. Eve-produkterna är också TÜV-certifierade.

Belysning

Eve Flare: Den smarta lampan skapar rätt atmosfär överallt på med hjälp av appen eller med röstkommando via Siri. Upptäck de befintliga färgkreationerna eller skapa dina egna. Eve Flare är vatten- och dammsäker enligt IP65, så du kan använda den inte bara i vardagsrummet eller badrummet utan även i trädgården eller vid poolen. Den bärbara LED-lampan ger energi i upp till sex timmar och kan laddas trådlöst.

Eve Light Strip & Extension: Med Eve Light Strip & Eve Light Strip Extension kan du installera förlängningsbara LED-ljuslister i ditt hem. På så sätt kan du garanterat skapa den perfekta ljusstämningen hemma. Ljuslisterna kan enkelt installeras var som helst, till och med i ett hörn eller ovanpå ett skåp. Tack vare 1800 lumen kan du förse varje rum med både starkt och dimrat ljus som kan passa för varje situation. Du kan också skapa smarta scenarier, t.ex. för filmkvällar, och ljuset justeras därefter.

Öka komforten i hemmet

Eve Thermo: Synkronisera uppvärmningen i din vardag tack vare de integrerade scheman med Eve Thermo. Du kan till exempel låta det smarta uppvärmningssystemet vara på endast när någon är hemma. Naturligtvis kan du även justera temperaturen till den temperatur som passar i stunden. Detta kan göras manuellt direkt från elementventilen, med ett röstkommando eller via Eve-appen. I kombination med Eve Door & Window sparar du energikostnader eftersom Eve Thermo stängs av automatiskt direkt när ett fönster eller en dörr öppnas.

Eve Room: Sensorn Eve Room mäter av inomhusklimatet var 10:e minut för att alltid ge dig den senaste informationen om luftkvalitet, luftfuktighet och rumstemperatur. Den smarta sensorn gör luften hälsosam i ditt hem helt automatiskt. Men hur fungerar det? När luftfuktigheten sjunker under 50% och sensorn känner att luften inomhus kan förbättras aktiverar sensorn en ansluten luftfuktare via Eve Energy. I Eve-appen presenteras de viktigaste värdena med hjälp av detaljerade grafer. På så sätt har du alltid en bra överblick över ditt inomhusklimat i hemmet.

Säkerhet

Eve Motion: Tack vare Eve får du mer säkerhet i ditt hem med sensorer som känner av när oinbjudna gäster försöker ta sig in i ditt hem. Den trådlösa och smarta rörelsesensorn varnar dig omedelbart. För att undvika falska larm kan du också ställa in så att den inte reagerar på rörelser från lekande barn eller husdjur. Dessutom är sensorn vattentät och det gör den perfekt för utomhusbruk. När du kommer hem på kvällen kan du ansluta Eve Motion med din smarta belysning som tänds automatiskt när sensorn känner av att du är hemma.

Eve Dörr- och fönstersensor: Har du stängt och låst allt hemma? Använd Siri eller Eve-appen för att från var som helst kontrollera om så är fallet. Appen berättar också när och hur länge ett fönster senast var öppet. Om du öppnar en dörr oväntat informerar det intelligenta Eve-systemet dig omedelbart.

Eve Smoke: Eve Smoke är en smart rökdetektor som varnar dig när det bildas rök med en larmsignal över 85 dB. Om du inte är hemma varnar systemet dig omedelbart genom att skicka ett varningsmeddelande till din iPhone. Rökdetektorn genomgår flera säkerhetstester om dagen för att kontrollera att sensorn fungerar som den ska. Den kan också integreras i scenarier med smarta lampor om det finns en HomeKit-kontrollcentral. Eve Smoke lyser upp vägen för dig i händelse av fara. Om du råkar utlösa ett falsklarm när du lagar mat kan du enkelt stänga av det på din iPhone.

Utomhus

Eve Aqua: Låt Eve Aqua sköta bevattningen av din trädgård automatiskt med hjälp av smarta tidtabeller. Vattna blommorna hemma via Siri eller genom att trycka på en knapp i appen. Systemet stängs automatiskt av efter den tid som du har ställt in, vilket är praktiskt så att du inte råkar övervattna dina växter. I Eve-appen kan du se hur stor vattenförbrukningen är vid olika tidsintervall. Är du på semester och en värmebölja förutspås? Inga problem, med en HomeKit-kontrollcentral kan du sköta bevattningen även hemifrån.

Eve Degree: Du vet alltid hur vädret är med de exakta mätresultaten från Eve Degree. Den smarta väderstationen ger dig all information du behöver för att veta om du ska ta in tvätten eller stanna inomhus. De exakta sensorerna mäter luftfuktighet, lufttryck och temperatur och tar hänsyn till tidigare data när de förutspår vädret. Eve-appen registrerar och visualiserar väderförhållandena för optimal användning av din Eve Degree.

Fördelarna med Eve-produkterna:

 • Spara energi
 • Användarvänlig app
 • Kompatibel med Apple HomeKit
 • Hög kvalitet
 • Enkel installation
 • Ingen bridge krävs
 • Värnar om din integritet
 • Bluetooth- eller Wifi-anslutning beroende på produkt

Installation av Eve-enheter

Eve-produkterna är lätta att installera och detta görs med några enkla steg.

 1. Placera batteriet i enheten eller ladda batteriet
 2. Fäst på önskad plats
 3. Anslut till appen med hjälp av produktens QR-kod
 4. Färdig!